Her er finalisterne i Danish Tech Challenge

6 Dec 2016
Thorks Clausen
326
0

Finaledeltagerne i Danmarks største udviklingsforløb for hardware virksomheder er netop fundet. Seks startups er gået videre i Danish Tech Challenge, og den sidste intense kamp om titlen og Industriens Fonds Iværksætterpris er sat ind.

De startede 20. Så blev de 12. Og nu er der seks tilbage. De sidste fire måneder har tyve ambitiøse startups kæmpet i Industriens Fonds og Scion DTU’s udviklingsforløb for hardware virksomheder Danish Tech Challenge, DTC, og finaledeltagerne er netop fundet blandt de 12 semifinale deltagere. De forskellige startups har pitchet til en kompetent jury, der bestod af folk med en bred vifte af kompetencer, og de har udvalgt de endelige seks finaledeltagere. Til januar bliver der fundet en vinder, der modtager hovedpræmien, som er Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kroner.

Læs også: Danish Tech Challenge: 60 sekunder til at overbevise publikum

DTC er dog meget mere end en konkurrence, det er et udviklingsforløb for hardware virksomheder, hvor startupene via forløbet har adgang til både sparring med rådgivere og mentorer, adgang til prototypeværksted og adgang til investorer. Men selvom de 20 startups uden tvivl har fået meget ud af udviklingsforløbet, så føles det godt at være med i finalen, skriver Theis Jensen fra SaniNudge i en mail til Trendsonline.

Læs mere